Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar kaçırmak

Rüyada idrar kaçırmak

Rüyada idrar kaçırmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, rahat bir işe girileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar kaçırmak gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada idrar kaçırmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarını kaçırmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altına idrar kaçırmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, önemli bir lider haline geleceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine alamet eder.

Rüyada suya idrar yapmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarını içmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada poşete idrar yapmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar yapan birini görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments