Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi idrarı görmek

Rüyada kedi idrarı görmek

Rüyada kedi idrarı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi idrarı gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Rüyada kedi idrarı görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar atmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını idrar yaptığını görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar etmek çok kolay bir hayatı olacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada idrardan kan gelmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yol alacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada idrarda böcek görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarı yapmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments