Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını idrar yaparken görmek

Rüyada başkasını idrar yaparken görmek

Rüyada başkasını idrar yaparken görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kazanca kavuşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Rüyada başkasını idrar yaparken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Rüyada idrar torbası görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin içinde idrar görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, doğru kararların alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve idrar yapmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada evin içine idrar yapmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulur.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrarından kan görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoya idrar yapmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine inanılır.

Rüyada yatağa idrar yapmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yeni bir çevre edinileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments