Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine idrar sıçramak

Rüyada üzerine idrar sıçramak

Rüyada üzerine idrar sıçramak zorlukların yaşanacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine idrar sıçramak gördüyseniz:

  • Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Rüyada idrar sıçradığını görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar sıçramak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, güç kaybedeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek iyi şeyler yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine idrar sıçramak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçramak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, herkesin yardımına koşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada üstüne boya sıçramak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments