Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını yaptığını görmek

Rüyada idrarını yaptığını görmek

Rüyada idrarını yaptığını görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada idrarını yaptığını gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada çok idrar görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulur.

Rüyada kendi idrarını içmek alın terinin karşılığını alacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak masa başı bir işe girileceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, insanların saygısının kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar çıkarmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin idrarını görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulur.

Rüyada bebek idrarı görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara idrar yapmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments