Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil idrar görmek

Rüyada yeşil idrar görmek

Rüyada yeşil idrar görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, rızkının kesilmeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Rüyada yeşil idrar gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil idrar görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, malının artmasını sağlayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil idrar yapmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Rüyada sık sık idrar yapmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada idrar basmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , makam edineceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar koklamak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, inancının zayıflayacağına delalettir.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarından kan gelmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada suya idrar yapmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, inancının eksileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments