Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, işlerinden de geri kalacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek rakiplerine yenileceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmemek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Rüyada içki içmeyi istemek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet eder.

Rüyada içki içen insanlar görmek başarının düşeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada camide içki içildiğini görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments