Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün içki içtiğini görmek

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün içki içtiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, işine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek çok büyük adımlar atılacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zorla içki içirmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments