Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu içki içerken görmek

Rüyada oğlunu içki içerken görmek

Rüyada oğlunu içki içerken görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu içki içerken gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, darda kalacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip ağlamak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, o işi canlandıracağına inanılır.

Rüyada ölen birinin içki içtiğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içip tövbe etmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içen görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments