Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içtiğini sanmak

Rüyada içki içtiğini sanmak

Rüyada içki içtiğini sanmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Rüyada içki içtiğini sanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada içki içtiğini sanmak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine işarettir.

Rüyada adet olduğunu sanmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini öldü sanmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu sanmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, zararını tamamen kapatacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada deprem olacağını sanmak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalettir.

Rüyada kör olduğunu sanmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu sanmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments