Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini kör görmek

Rüyada başka birini kör görmek

Rüyada başka birini kör görmek kötü günler yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini kör gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada başka birini kör görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin kör olduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalet eder.

Rüyada kör dilenci görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kör olduğunu duymak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını kör görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör kişi görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments