Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kör olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kör olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kör olduğunu görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, güzel huylarının değişeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, hüsrana uğrayacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada başka birini kör görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, borçlarının ödeneceğine delalettir.

Rüyada başka birinin kör olduğunu görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarı kör olmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada körlere yardım etmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada kör taklidi yapmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada babayı kör görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını kör görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments