Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kazançlı işler yapacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, malının ve aşının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birini felçli görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli olan birini görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kendini felçli görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek düzeninin yıkılmayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı felç görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments