Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini felçli görmek

Rüyada kendini felçli görmek

Rüyada kendini felçli görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, ekmeğine leke süreceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini felçli gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına yorulur.

Rüyada felçli hasta görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada felçli bebek görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalettir.

Rüyada kendini felçli görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada elinin felç olduğunu görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzı felç olmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments