Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı felç görmek

Rüyada babayı felç görmek

Rüyada babayı felç görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine tabir olunur.

Rüyada babayı felç gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Rüyada babasını felç görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, büyük hatalar yapacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada babayı felç görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada babanın felç olduğunu görmek başarıların devamlı olacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada babasını felçli görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işlere nazar değeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı felçli görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini felçli görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada birini felç olarak görmek emellere ulaşılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments