Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin burnunu görmek

Rüyada başka birinin burnunu görmek

Rüyada başka birinin burnunu görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, talihinin artacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin burnunu gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada başka birinin burnunu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunda sümük temizlemek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ekmek bulamayacağına inanılır.

Rüyada burnundan kil almak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun güzel olduğunu görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada burnunu kırmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin burnunu silmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnun üzerinde kıl görmek içini açmaya karar vereceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments