Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu kırmak

Rüyada burnunu kırmak

Rüyada burnunu kırmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, geleceğin güzel olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada burnunu kırmak gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, kararsız kaldığınız konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Rüyada burnunu kırmak huzurlu günler geçirileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunu kırmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kariyer edineceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Rüyada bush görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalettir.

Rüyada burnu yara görmek zorlukların son bulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunu büyümüş görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur bugday görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına alamet eder.

Rüyada burnunu çirkin görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments