Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin burnunu silmek

Rüyada birinin burnunu silmek

Rüyada birinin burnunu silmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayırlı bir eşe, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunu silmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada birinin burnunu silmek şöhret ve itibar kazanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada burnunu sildiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mendile burnunu silmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının burnunu silmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada burnunu silmek rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, varını yoğunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada mendille burnunu silmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun burnunu silmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin burnunu silmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments