Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun güzel olduğunu görmek

Rüyada burnunun güzel olduğunu görmek

Rüyada burnunun güzel olduğunu görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada burnunun güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Rüyada burnunun güzel olduğunu görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada kendi burnunu görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada burnuna yumruk atmak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, ne yöne gideceğine tabir olunur.

Rüyada burnun aktığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan kıl görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan irin çıkarmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunu yıkamak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments