Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun üzerinde kıl görmek

Rüyada burnun üzerinde kıl görmek

Rüyada burnun üzerinde kıl görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, zahmetinin çoğalacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada burnun üzerinde kıl gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Rüyada burnundan kıl çıkarmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sorunlarını gidereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunun içinde kıl görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnun üzerinde kıl görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada burnunda kıl görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada burnunun üzerinde kıl görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada burnundan kıl çıktığını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments