Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kırılmak

Rüyada bacağı kırılmak

Rüyada bacağı kırılmak kişinin zor günlerden geçeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işaret eder.

Rüyada bacağı kırılmak gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, herkesin takdirini toplayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış bacak görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, iş yeri sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bacak kırılması görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına yorulur.

Rüyada bacağının kırılmasını görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bacağın kırıldığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments