Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesi emmek

Rüyada kadın memesi emmek

Rüyada kadın memesi emmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesi emmek gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada bir kadının memesini emmek mutsuz ve hasta olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, şansın önünün kesileceğine işaret eder.

Rüyada kadının memesini emmek fırsatların elden kaçırılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesinden süt emmek ulvi kimse haline geleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın memesini emmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt emmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadın memesi emmek canını sıkılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memeni emmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine yorulur.

Rüyada memeden emmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments