Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kadın memesi görmek

Rüyada erkek kadın memesi görmek

Rüyada erkek kadın memesi görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalettir.

Rüyada erkek kadın memesi gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Rüyada erkek kadın memesi görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada erkekte kadın memesi görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işaret eder.

Rüyada bir kadın memesi görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesi sıkmak özlem gidereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, şartlarının da zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada yabancı kadın memesi görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, rızkın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memelerini okşamak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, maddi yükünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının memesini emmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments