Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basörtüsüz olmak

Rüyada basörtüsüz olmak

Rüyada basörtüsüz olmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada basörtüsüz olmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Rüyada baskasina asik olmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalettir.

Rüyada baska birini hasta görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tıka basa yemek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet eder.

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak yenilenme yaşayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada hasan basri hazretlerini görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada baskasiyla yatmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, ana baba sözü dinlemeye, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada baskan görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi su basmış görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments