Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska birini görmek

Rüyada baska birini görmek

Rüyada baska birini görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, herkesin yardımına koşacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada baska birini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Rüyada tıka basa yemek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz basörtüsü takmak itibar kaybedeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işindeki verimin artacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada baskasinin karisini görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada bas gitar çalmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baska bir evde oturmak şeytanın aklına uyacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kendi şansını kendi yaratacağına işarettir.

Rüyada baskasina hediye almak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baska birinin evini görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments