Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska bir erkek öpmek

Rüyada baska bir erkek öpmek

Rüyada baska bir erkek öpmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada baska bir erkek öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Rüyada baska bir erkek öpmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada baska birini öpmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak rakiplerinin üzüleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baskasina yüzük vermek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek başarısız ve mutsuz olacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına tabir olunur.

Rüyada baska birinin öldüğünü görmek işlerinin azalacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine tabir olunur.

Rüyada bas gitar görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalet eder.

Rüyada evini su basmış görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments