Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basının kanadıgını görmek

Rüyada basının kanadıgını görmek

Rüyada basının kanadıgını görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kalp kıracağına tabir olunur.

Rüyada basının kanadıgını gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada basının kanadıgını görmek kötü günler görüleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada basından kan akmak hastalıklarının düzeleceğine, büyüleyeceğine, işlerinin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada basını kapamak pek çok kişiyi idare edeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işarettir.

Rüyada basında sirke görmek işlerinin açılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada basından vurulmak yetki ve imza sahibi olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada basını oksamak çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada basını acmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada basında yara görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, itibarının ve makamının artacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments