Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basında yara görmek

Rüyada basında yara görmek

Rüyada basında yara görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada basında yara gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada basında yara görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada basından kan akmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada basını acmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada basını oksamak işini en iyi şekilde yapacağına, manevi olarak hasar alınacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada basının kanadıgını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, malında azalmaya, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Rüyada basını kapamak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Rüyada basından vurulmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Rüyada basında sirke görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments