Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basını acmak

Rüyada basını acmak

Rüyada basını acmak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada basını acmak gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Rüyada basını acmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada basını kapamak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada basının kanadıgını görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Rüyada basında yara görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işaret eder.

Rüyada basından kan akmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, evliliğinde mutlu olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada basında sirke görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada basından vurulmak büyük borçlar alınacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada basını oksamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments