Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basını oksamak

Rüyada basını oksamak

Rüyada basını oksamak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına inanılır.

Rüyada basını oksamak gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Rüyada basını oksamak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı terfiler alınacağına işarettir.

Rüyada basından vurulmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada basında yara görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada basının kanadıgını görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, işlerinin rast gideceğine, kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada basından kan akmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada basını kapamak insanları sakinleştireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada basını acmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada basında sirke görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments