Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basından kan akmak

Rüyada basından kan akmak

Rüyada basından kan akmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada basından kan akmak gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada basından kan akmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada basını kapamak sıkıntıların büyüyeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada basının kanadıgını görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, dik durmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada basını oksamak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

Rüyada basında sirke görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada basında yara görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, kazancını çoğaltacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada basını acmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Rüyada basından vurulmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments