Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basından vurulmak

Rüyada basından vurulmak

Rüyada basından vurulmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada basından vurulmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Rüyada basından vurulmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada basında yara görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada basının kanadıgını görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada basında sirke görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına inanılır.

Rüyada basını oksamak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada basını acmak kendi işinin başına geçeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada basını kapamak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına tabir olunur.

Rüyada basından kan akmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments