Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basında sirke görmek

Rüyada basında sirke görmek

Rüyada basında sirke görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada basında sirke gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Rüyada basında sirke görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, ister istemez çok üzüleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada basından kan akmak başarısızlıklara düşeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada basının kanadıgını görmek rahata ereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada basını acmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada basından vurulmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada basında yara görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basını oksamak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basını kapamak sorunların günden güne daha da artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments