Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını göğsüne yaslamak

Rüyada başını göğsüne yaslamak

Rüyada başını göğsüne yaslamak her çalışması ile büyük ses getireceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, iyiliğe kavuşacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayattan her istediğini alacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başını göğsüne yaslamak gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada başını göğsüne yaslamak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada başı omuza yaslamak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını birine yaslamak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kazancının günden güne artacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak ardından sevinçli bir haber alınacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada başını omzuna yaslamak işlerindeki bereketin kaçacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada basini yaslamak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments