Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını omzuna yaslamak

Rüyada başını omzuna yaslamak

Rüyada başını omzuna yaslamak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kazancın arttırılacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başını omzuna yaslamak gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlarınız uyumsuzluk yaratabilecek yollardan kendinizi muaf tutmanıza yardım edebilir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzuna baş yaslamak sıkıntının günden güne artacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada başını omzuna yaslamak elinin bollaşacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını birine yaslamak maddi olarak ferahlık yaşanacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başını göğsüne yaslamak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada başı omuza yaslamak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtını ağaca yaslamak her geçen gün başarılarının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments