Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basini yaslamak

Rüyada basini yaslamak

Rüyada basini yaslamak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada basini yaslamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada basini yaslamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna baş yaslamak aşama göstermeyeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtını ağaca yaslamak maddi gücünün eksileceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada başını göğsüne yaslamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok zor günler geçirileceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını omzuna yaslamak zarar etmeyeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, dini inançların güçleneceğine inanılır.

Rüyada başını birine yaslamak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başı omuza yaslamak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments