Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını birine yaslamak

Rüyada başını birine yaslamak

Rüyada başını birine yaslamak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını birine yaslamak gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada başını omzuna yaslamak şans ve bereket kapılarının açılacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı omuza yaslamak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada başını birine yaslamak yeni bir ortaklık kurulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak mevkilerinin yüksek olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada başını göğsüne yaslamak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada sırtını ağaca yaslamak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments