Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna baş yaslamak

Rüyada omzuna baş yaslamak

Rüyada omzuna baş yaslamak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada omzuna baş yaslamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada omzuna baş yaslamak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, komşularla ters düşüleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada başını omzuna yaslamak böylece kişinin hafifleyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada başını göğsüne yaslamak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada başı omuza yaslamak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada başını birine yaslamak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtını ağaca yaslamak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments