Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını birinin omzuna yaslamak

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, ondan faydalanacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işarettir.

Rüyada başını omzuna yaslamak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada başını göğsüne yaslamak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı omuza yaslamak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada başını birine yaslamak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine inanılır.

Rüyada basini yaslamak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments