Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak hayırla yad etmeye, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sosyal konumunun değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, saygınlığa delalettir.

Rüyada başını omzuna yaslamak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kazancın daha da artacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, mal mülk edineceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başı omuza yaslamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını göğsüne yaslamak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada başını birine yaslamak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya rivayet eder.

Rüyada sırtını yaslamak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments