Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı omuza yaslamak

Rüyada başı omuza yaslamak

Rüyada başı omuza yaslamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sıhhat ve moral bulacağına delalettir.

Rüyada başı omuza yaslamak gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada başı omuza yaslamak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başını göğsüne yaslamak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başını omzuna yaslamak ticarette ilerleyeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başını birine yaslamak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sırtını yaslamak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments