Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından silahla vurulmak

Rüyada başından silahla vurulmak

Rüyada başından silahla vurulmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Etki alanınızı genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada silahla başından vurulmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Rüyada başından silahla vurulmak üzüntülerin daha da artacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, itibarının ve makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, unvan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan silahla vurulmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hayalkırıklığı duyacağına, kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak bir sebeple işsiz kalınacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına rivayet eder.

Rüyada sırttan silahla vurulmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments