Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birliklerinizde stres yaşanabilir.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına inanılır.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, dedikodu edeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına tabir olunur.

Rüyada başından silahla vurulmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulmak kalkınacağına ve yükseleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak parasının ve canın güvende olacağına, içini açmaya karar vereceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada silahla boynundan vurulmak mutluluğunun büyüyeceğine, işinden ve parasından olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah görüp vurulmak ancak yılmayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, büyük borçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments