Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan silahla vurulmak

Rüyada ayaktan silahla vurulmak

Rüyada ayaktan silahla vurulmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak canının kıymetini bileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan vurulmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, hayatınızın neşe dolacağına işarettir.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek mülkiyetinin de artacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çalıştığına değeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments