Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, başarının düşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Rüyada karnından silahla vurulmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak galibiyet kazanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada silah görüp vurulmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işarettir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments