Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, nimetin çoğalacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet eder.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak çalışmalarının yarıda kalacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalet eder.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından vurulmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments