Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunlanmak vurulmak

Rüyada kurşunlanmak vurulmak

Rüyada kurşunlanmak vurulmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, düzeninin sarsılacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunlanmak vurulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak hane içine ay doğacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak bir beladan kurtulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun yemek vurulmak maddi durumunun düzeleceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, heveslerinin biteceğine işarettir.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak haneye nifak gireceğine, çok dikkat çekeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine işaret eder.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ün yapmayı başaracağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments