Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından kurşunla vurulmak

Rüyada karnından kurşunla vurulmak

Rüyada karnından kurşunla vurulmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına rivayet eder.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla başından vurulmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun vurulmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, hayatının alt üst olacağına, güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada tek kurşunla vurulmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalettir.

Rüyada kurşunla vurulmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments