Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla bacağından vurulmak

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kem gözlere gelineceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sevap işleyeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak razı geleceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kurşunla başından vurulmak mutlu günler göreceğine, gözyaşlarının dineceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada kurşunla vurulmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak kalbini tekrar hayata açacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments