Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunlanarak vurulmak

Rüyada kurşunlanarak vurulmak

Rüyada kurşunlanarak vurulmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Rüyada başından kurşunla vurulmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak şansının artacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, siparişlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, yaşamının uzun olacağına delalettir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunlanmak vurulmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun yemek vurulmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments